Case Study – Walverden Primary School2017-12-14T14:54:54+00:00

Walverden Primary School

The works at Walverden Primary School involved stripping out existing rotten timber windows and replacing with new white PVC Windows and new white PVC Cladding.

A new opening was also formed within existing stonework in order to provide a new external door to one of the existing classrooms to provide wheelchair access to the external play area. In order for this to be achieve, mechanical services had to be altered and relocated.

Finishing items consisted of touching up decorations and a new tarmac ramp to negate the difference in levels around the new external door.

The project was completed on time, within budget and most importantly to the clients approval.

  • education construction by George Pearce Construction Blackburn
  • education construction by George Pearce Construction Blackburn
  • education construction by George Pearce Construction Blackburn
Download as PDF